Vanlig jobbdag❤️

Idag var det dax att traska till mitt jobb på ett boende. Jobbade med två manliga kollegor. Vi hade väldigt lite att göra denna varma dag så vi satte oss ute på personal altanen för att fika. Denna dag hade jag glömt mina trosor hemma i all hast för jag tycker det är skönt att cykla utan trosor i min blommiga klänning. Det fläktar så skönt och mysigt att gnida fittan mot sadeln.
När vi satt där så kände jag för att vädra fittan lite, den var alldeles våt och härlig. Lutade mig tbx i solstolen och slumrade till lite. Helt plötsligt kände jag en hand som varandra upp på mitt lår mot fittan. Jag särade benen för att visa att jag var villig. Strax kände jag en tunga i min fitta. Åh det var så skönt. Samtidigt stoppade han in ett finger i mig. Jag exploderade ganska snabbt. Stönade fram snälla fortsätt så jag kommer i fontänorgasm för dig. Han fortsatte och jag exploderade. Mm han slickade i sig mina vätskor. Han bad mig sätta mig på hans ansikte och rida. Samtidigt sög jag hans kuk. Den växte framför mig. Mums, helt plötsligt kom försatsen i min mun. Jag fortsatte och fick hela satsen i min mun. Fortsättning följer ….❤️