Unga sextankar❤️

Ligger här och kan inte sova. Är såå jäkla kåt och sugen. 

Vad brukar ni göra/använda när ni är så här kåta?

Jag har en del leksaker som jag brukar skifta med. En Mr Rabbit ni vet en sån med roterande pärlor längst fram. Några vibrator som små ägg till lite större. Har ett vibrerande ägg med fjärrkontroll. Skulle vilja ha en sån man kan skicka sms till och aktivera. 

Blir ni killar kåta när vi använder leksaker? Hade du blivit kåt av att se mig njuta av en stor dildo?

Är det storleken på dildon eller annat som gör att du blir kåt?

Det ringde en kille häromdagen på linjen och sa att han tyckte jag hade fin kropp och fina bröst❤️

Själv blir jag kåt av ett par sexiga jeans och handen nedstoppad i linningen. Bar överkropp mmm.  Kåthet för mig är att bli triggad och stimulerad lika mycket mentalt som fysiskt. Jag brukar säga att man måste knulla min hjärna för att jag ska få ultimata orgasmerna ?

Ska försöka ta lite bilder och lägga upp här på min blogg så du kan runka till mina bilder❤️