Två män samma helg❤️

Två män på samma helg, jo jag älskar sex i alla former och vill njuta fullt ut alltid.
Fredagkväll och jag satt hade tråkigt. Messade till lite olika män och Henrik nappade. Tänkte han kunde komma lördag. Men han skrev ska bara duscha sen kommer jag. Jag snabbade mig in i duschen, rakade benen och fittan. Älskar att vara renrakad och ibland med tofs. Men idag blev det helrakat ❤️
Drog på mig en klänning med inget under. Henrik knackade på och han kysste mig innanför dörren. Vi fortsatte i soffan och kunde inte låta bli varandra. Jag sög hans kuk skönt. Jag satte mig gränsle över honom och lät hans kuk sjunka djupt in i mig. Henrik drog av mig klänningen kysste mina bröst och sög på dem. Jag red honom skönt och vi njöt båda.
Henrik la över mig på soffan och tog mig igen i missionären. Sen ville jag bli tagen bakifrån så jag kunde massera min clitta och explodera skönt. Åh jag kom i en stor explosion. Vi låg utmattade på soffan och sen kollade vi lite film. Jag frågade Henrik ska du sova över eller åka hem? Klart jag sover över. På morgonen skulle han jobba och drog iväg.

Lördagen gick jag och lullade runder bara. Kände mig nöjd och njöt av ensamheten. Söndagen kom sen och kände mig lite uttråkad. Behövde sätta upp lite lister hemma och tänkte vem ringer jag. Jo Andreas ringde jag och övertalade honom att komma snabbt en kvinna i nöd? När Andreas kom så försökte vi fokusera på listerna men kunde inte låta bli varandra. Andreas drog ner min tröja och sög på mina bröst. Han stoppade ner en hand i mina byxor och masserade min fitta. Åh vad härligt.
Vi gick in i sovrummet och knullade loss. Jag var nästan lite öm. Låg i min säng efter och smålog. Två män på samma helg❤️
Hur många tycker du jag ska ha nästa helg?

Hoppas ni tänker kåta tankar till mig.