Transan Anna och min tighta fitta❤️

Idag träffade jag den härligaste person jag någonsin mött. Att hon vågar vara sig själv trots fördomar i samhället. 

Det var av en slump på en uteservering. Där fanns inga lediga bord så jag frågade om jag fick göra henne sällskap. 

Anna var verkligen vacker med långa målade naglar. Makeup som en filmstjärna. Klänning som satt åt på rätt ställe och man kunde skymta hennes stay ups och höfthållare. 

Direkt gav jag Anna komplimanger för hennes yttre. Anna rodnade och blev glad för komplimangerna. 

Vi satt och små prata länge. Rätt som det var så såg man på hennes mobil att hon fått många sms. Det visade sig att hon fanns på youtube och Instagram. Oj, sa jag! Kan inte du lära mig hur man får många följare?

Anna lovade att lära upp mig. Vi gick hem till henne för hon ville visa sin garderob och sin samling. Hmm, jag undrade vad det var för samling men Anna såg hemlighetsfull ut och ville inte tala om det. Hon sa, du får se. Du kommer inte bli besviken. 

Cava korkades upp i Annas lägenhet som var pampig och glamorös. Precis som Anna. Hon småfnittrade och drog in mig i sovrummet. Jag ska visa dig en sak! När vi kom in så kysste hon mig och berättade hur kåt hon var på mig. Åh, jag ville ha henne med. 

Anna klädde av mig och la mig ner på sängen. Jag fick ögonbindel på mig. Hon använde tungan, fingrar, fjädrar och andra saker för att reta/trigga mig. Anna väckte något i mig som jag inte hade känt innan. 

Efter ett tag med lång njutning så kände jag en kuk tränga in i mig. Hoppsan så överrumplad jag blev. Inte visste jag att där var någon mer i rummet. Anna tog av mig ögonbindeln. Men där var ingen annan. Åh, Annas kuk var inne i mig. 

Mm, så skönt. Hon knullade mig i alla möjliga ställningar och till sist sprutade hon över mina bröst. 

Vi låg där bredvid varandra. Jag sa till Anna du är helt fantastisk och underbar❤️