Städuppdrag ❤️

Idag på jobb fick jag ett städuppdrag i en lyx lägenhet. Nice tänkte jag då ska jag passa på att fota lite till bloggen. 

När jag måste upp dörren till lägenheten så kom jag in i entrén och där möttes jag av ett marmorgolv som var skinande rent. Jag gick längre in i lägenheten men till min förvåning såg allt ny städat ut. Hmm, vad ska jag städa här tänkte jag. Jag får väl börja i köket och ta över det. Sen blev det toaletten men sen inne i sovrummet där låg ett naket par och hånglade. De tittade upp på mig och sa äntligen kommer du och hjälper oss här. Kom smaka den här riktiga gubbkuken. 

Mums jag gick fram till mannen och satte mig på knä. Han smekte mig över håret samtidigt som jag tog hans kuk i munnen. Jag sög för glatta livet. 

 Han slängde upp mig i sängen och la din fru bredvid. Han kommenderade oss att visa våra fittor för honom. Han stod och funkade och sen började han slicka sin frus fitta. Efter så gick han över på mig och började sörpla i sig all min fittsaft. 

Åh, så gott utbrast han. Nu ville han testa sin kuk i våra hål. Han började lite i våra fittor för att sen gå över till analen. Helt underbart var det. 

Han visste verkligen hur man behagade två kvinnor samtidigt. 

Efteråt fick jag dricks och han sa lova mig att komma tbx vid nästa beställning ❤️