Privat porrklubb❤️

I helgen var jag på en privat porrklubb. Jag hade bestämt mig för att testa nya saker som hardcore, bodystrap, bondage o double penetration. 

Dagen började med att jag duschade och rakade mig. Min fitta blev helt slät, under armhålor, armar, ben och ja överallt där det fanns hår. Jag älskar vara helt slät och olja in mig med en härlig olja i avocado. 

Analrengöring var också nödvändig för ville få en dubbelmacka. Blir så kåt över att ha kuk både i fittan o analen. Så tog min analpump o började spruta in vatten. Tur jag rengör för ut kommer bajs och idag vill jag inte ha såna lekar hihi. 

Sätter mig och gör vid mina naglar. Målar de i snygg vet röd. Jag älskar att se min kropp växa fram till en snygg kvinna. 

Nu är det dax för sminket. Först underlagskräm, primer, foundation och sen givetvis vidare till   Concealer/highlighter. Sminkar fram mina fina drag. Målar mina ögon och sätter på mina magnet ögonfransar. 

Fortsätter med rött läppstift. 

Ställer mig upp alldeles naken och tar på mina höga klackar. Går omkring i min lägenhet o beskådar mig i speglarna på vägen. Vilken kvinna jag har blivit. Lagom stora fasta bröst, tight fitta och ett härligt ansikte. 

Nu ska jag ta på mig något minimalt o ge mig ut i vimlet. Jag blev upphämtad av en limousine. 

När jag steg in i limousinen så satt där två äldre män med grått hår. De såg kåta ut. De bjöd mig på ett glas champagne. Vi kom fram till klubben. 

De äldre männen var gentlemän. 

Väl därinne så började vi med lite drinkar. Vi klädde av oss så mycket vi ville. Jag tyckte det var sexigt att behålla stayups, korsett, string med öppen gren. Allt var i svart. 

En man gick fram till mig o kysste mig hett. Han sa till att jag gjorde honom kåt. Jag satte mig på huk o började suga hans kuk. Han stönade högt. 

En annan man drog upp mig o satte mig i en sexgunga. Kände en tunga i min fitta o snart exploderade jag i min första orgasm. 

Sen drog en annan man in mig i hardcore rummet. Band fast mig på en bänk o startade knullmaskinen. Han spottade på mig o förnedrade mig. Knullmaskinen stod på i 30 min o då hade jag kommit i många orgasmer. Jag tappade räkningen. 

Det kom in några män o runkade över mig som sen sprutade sin härliga sperma över mitt ansikte. 

Jag gick ut o satte mig i de bekväma sofforna med en drink. Mmm vad härligt att se/höra alla knulla till höger o vänster. 

En kvinna kom o satte sig bredvid mig. Hon berättade att nere i källaren var där en pool med vattenfall o annat mysigt. Jag kände att jag behövde svalka av mig lite så vi gick ner. 

Nere i vattnet där vi var helt nakna började hon smeka mina bröst. Hon började också suga på dem. Jag kysste henne. Hon satte sig på kanten och jag blev sugen på att slicka fitta. Mmm så härligt och hon stönade så skönt. Jag körde in några fingrar o hon exploderade i en orgasm i mitt ansikte. 

Vi simmade lite runder och njöt av varandras sällskap. Det kom några män och kvinnor. De var ganska förfriskade och det var jag också. Jag kände en kuk som tog mig bakifrån och sen en framifrån. Åh gud vad skönt. Dubbel macka mums precis som jag längtat efter. 

Vi fortsatte hela natten och till slut var vi helt utmattade och åkte hem. 

Jag ser fram emot nästa gång jag besöker denna porrklubb. Vad tycker du jag ska prova då? ❤️