Nyår med olika män

Idag är det nyårsafton 2020. Jag har idag bjudit in olika män på olika tider. Så det ska bli intressant och se när de dyker upp. Kanske du råkar ringa då och får höra oss knulla högljutt i telefon.

Jag blir kåt av att veta att du lyssnar på mig när jag knullar. Första mannen blev en man ifrån Gambia. Mörk och fin var han med enorm kuk. När hans kuk trängde in i min tajta fitta så tänjde han ut min fitta rejält ❤️ Sen tog han den i röven på mig också. Det var den skönaste kuken jag någonsin haft. Jag exploderade flera gånger. Han var tvungen att gå rätt så snabbt för hans fru väntade hemma❤️

Man nr2 kom ca 30 min efter och jag hade inte hunnit att duscha än. Han luktade att jag hade annan mans sperma i mig. Han blev kåt av att slicka mig och känna smaken av en annan man mellan mina ben. ❤️

Man nr3 o 4 kom tillsammans. Han hade tagit med en polare och tänkte förfesta hos mig innan. Jag fick kuk i båda hål och kände mig ordentligt uppfylld.

Sen fortsatte hela dagen så med olika män. Så ring mig så berättar jag mer vad som hände på min nyår❤️