Mysigt i kollektivtrafiken

Inte så att man har gott om tid på morgonen till att börja med, men när bilen lägger av just när man ska iväg, då är det kris. Fanns inget annat att göra än att hoppa på bussen om man skulle komma något så när i tid till jobbet.

Jag är alltid morgonkåt, i och för sig kåt hela dagen, men i alla fall. Brukar smeka mig själv lite vid rödljusen när jag kör, lite panik över hur jag skulle tackla min morgonpilska mutta på kollektivtrafiken.

Hoppar på, bussen är fulladdad med folk, tränger mig in, hamnar med en ack så läcker kille. Anar en bula i brallan när han ser mig minsann. Jackpott. Ställer mig med ryggen mot honom, putar lite med arslet, och han nappar på betet och det blir tjugo minuters härligt gnugg och gnid, svaga stönanden, våta fläckar.

Kommer nog lämna bilen hemma fler dagar i veckan efter den erfarenheten. För miljöns skull. Givetvis.
Puss på tasken pojkar!