Mina vackra bröst❤️

Hoppas du gillar det du ser på mina bilder? Mina fasta små vackra bröst är jag stolt över. De är sådär lagom stora tycker jag. Funderar lite på vad killar gillar? Ska det vara superstor vackra bröst eller små? Hmm om jag hade varit kille så hade jag älskat mina fasta bröst.

Tänk att pressa ihop brösten och lägga kuken mellan och bara bröstknulla mig. Mm nu börjar min fitta bli alldeles våt. Tar min dildo och smeker clittan, åh vad skönt nu längtar jag efter en riktig kuk i mig. Vill bli knullad stående på alla fyra i doggy style. Hårt och intensivt sen växla till mitt tighta rövhål.
Sen vill jag att du sprutar mig full med din sperma. Längtar också till sommaren när man kan gå på nakenbad och sola mina vackra bröst. Älskar när man inte har några ränder ifrån bikini. Älskar att se alla gubbkukar guppa framför mig. Sen i en sand dyna bli tagen av olika gubbkukar. Sprutad över ansikte och kropp sen gå ut i havet. Bada av sig allt så bara fiskarna får all protein hihi.

Sen grilla lite och njuta av en öl/cider mums. Het sex är självklart efter en sån härlig dag. Så berätta nu vad du tänker på när du läser min blogg? Ring mig!❤️