Min kåta farbror❤️

För några år sen så upplevde jag en kåt sak med min farbror. Jag skulle hjälpa honom med att städa lite och laga mat för hans sambo hade precis gått bort. 

På mig hade jag sport tights som satt åt. Sen också en topp och uppsatt hår. 

När jag kom dit så började jag fixa och städa. Satte på middagen, det skulle bli köttbullar med tillbehör. 

Det började bli varmt så jag tog av min topp och stod i köket i bara bh/tights. 

Min farbror tittade på mig med sin kåta blick. Han började ta sig utanpå byxan och jag började se att det växte. Den var stor det såg jag utanpå. Så tittade nyfiket på honom och tillslut plockade han fram den stora kuken. Byxorna åkte ner till fötterna och han sa sug min lilla slyna, sug!

Mums vilken enorm sak och grov var den. Han höll om min nacke och munknullade mig. Jag klöktes och tillsist kräktes jag över hans kuk. 

Jag hörde hur han stönade och bad mig vända mig om. Han körde in sin stora, grova i min trånga fitta. Åh han knullade mig hårt. 

Det tog inte så långt tid innan han sprutade i mig. Tittade på kuken och den var fortfarande hård och runt kuken var där mycket hår. Ner på kulorna var också mycket hår. Jag hade bara varit med män som varit rakade så detta var en ny upplevelse för mig❤️