Knull kvällen med massa killar.❤️

Oj, oj, oj har precis vaknat här när jag skriver detta. Är helt hög på knull som jag fick kvällen/natten. 

När jag kom hem ifrån stranden så hade jag messat massa killar i min kontaktlista. Fem av dem svarade mig. 

Fem totalt olika killar till utseendet och hur de är. En ex heter Johan och är tatuerad och en riktig bad boy. Den andre killen heter Olle och är en riktig softis 08 kille. Så ni förstår att de är verkligen olika och att man går igång på olikheterna. 

När de kom alla kl21.00 så skojade de med mig osv. Johan sa nu tar vi och binder fast henne i sängen och turas om att knulla sönder henne. De andra killarna hjälpte till och de band mig och satte ögonbindel. 

Hörde hur alla klädde av sig nakna och alla händerna på min kropp. Spännande vad ska nu hända? Johan tog tag i mitt ansikte och spottade mig i munnen. Är du min lilla slyna, skrek han. Ja, jag är din slyna och gör det du ber om. 

Han körde ner kuken långt ner i halsen så jag kräktes. En kuk kördes in i min fitta och knullade mig. Någon sprutade på min mage. 

Samtidigt som det var läskigt att vara helt utlämnad och inte ha någon kontroll. Så var det jäkligt spännande och häftigt. 

Alla killarna visste hur de skulle ge mig orgasmer. Så det fick jag i massor. De gav mig lite vatten att dricka och sen ville de vända på mig. De ville köra dubbelmacka på mig. 

Så skönt och då kommer orgasmerna tätt. 

När alla killarna var helt utmattade så avslutade vi genom att jag satt på golvet och alla killarna sprutade på mig. Vi filmade samtidigt så vi får se om jag laddar upp filmen här.❤️