Inflytt i min nya lägenhet❤️

Puh nu har jag äntligen flyttat till min drömlägenhet. 2rok med öppen planlösning med fin balkong.
Fick nycklarna i torsdags och flyttade med hjälp av mina vänner i fredags. Men vet ni vad mitt i flytten så pajade hissen och jag bor på fjärde våningen. Suck vad gör vi nu? Stod och väntade i trappen på hissreparatör. Sidanom mig stod en söt indier som pratade engelska. Vi snackade om allt mellan himmel och jord. Han skulle flytta in på våningen under mig. Han berättade att det fanns barnvagnsförråd som var skitstort. Jag bad honom visa mig för jag var nyfiken och såg att hans kuk växte i byxan. Dessutom hade vi inget att göra just nu hihi. Väl inne i förrådet så började jag kyssa honom häftigt för vi hade inte så mycket tid på oss.
Han lyfte min kjol och tog åt sidan min trosa och börja slicka mig skönt. Åh vad underbart det kändes med hans tunga på min clitta.

Han tog fram sin kuk och körde in i min fitta. Jag stönade högt. Gud jag kommer explodera snart skrek jag. Ett högt skrik gav jag ifrån mig och han tog handen över min mun och log. Han kom i min fitta och vi rättade till kläderna lite snabbt innan någon skulle upptäcka att vi var borta.

Vi gick ut till våra vänner och hissen fungerade nu. Vi kånkade och bar. Sen fixade vi min lgh och jag bjöd alla på pizza. Jag satt där med ett leende på läpparna och kände mig nöjd❤️