Ikväll med Johan>❤️

Ett knull med Johan blev det igen. Jag var på väg hem ifrån mina föräldrar. Då helt plötsligt ifrån ingenstans kom Johan cyklande. Han slirade till och stylade sig för mig. 

Johan frågade mig om jag ville hänga med honom hem och knulla. Men samtidigt se en porris för det blev han så kåt på. 

Givetvis hängde jag på för kände redan nu hur min fitta blev våt. När vi kom innanför hans dörr så klädde vi av varandra i hallen. Hånglade fram till köket och han slickade mig på köksbordet. Sen fortsatte vi in i soffan. Johan tog fram kuken och runka den framför mig. Sen sa han åt mig att vända på mig. Han körde in kuken hårt i analen. Höll mig hårt i håret och dunkade på mig. 

Efter det tog vi en dusch och fortsatte i duschen suga honom skönt. Sen tog han mig bakifrån uppemot badrumsväggen. 

Åh, vad härligt kåta vi var. Vi la oss i hans säng och pustade ut lite. Även lite vätskekontroll behövdes hihi. 

Men tog inte lång tid innan vi var på varandra igen. Denna gången tog han mig i missionären med benen upp på axlarna. 

Nu kunde jag knappt röra mig och somnade faktiskt i Johans säng ❤️