Hotellweekend med en äldre man

Denna helg har jag tillbringat i Gbg med en äldre kåt man. Jag tog tåget dit och sen checkade vi in tillsammans på ett hotell nära Liseberg. Vi började med spaavdelningen högst upp med en underbar utsikt. Tyvärr var vi tvungna att ha bikini och shorts på oss. Men som ni säkert vet så är det lätt att bara vika trosan åt sidan och stoppa in kuken. Jag var så kåt så kunde inte låta bli att hoppa upp och sätta mig runt Karls midja. Kysste honom och märkte hur det växte i hans bralla. Snart kände jag några fingrar uppe i mig och strax efter en go tjock kuk. Mmm… jag älskar spontana knull och helst i vatten. Det blir sån skön friktion.  Snurrade runt och putade med rumpan och Karl körde in sin tjocka kuk i röven på mig. Åh, jag skrek till av lust och började gny. Jag kände att jag började explodera. Åh, så underbart och detta var bara början på helgen. Vi badade och knullade tills vi var alldeles utmattade då beställde vi roomservice till rummet och vilade oss lite. 
Sen på kvällen sminkade jag upp mig fint och satte på mig en urringad kort klänning. Viskade i Karls öra att jag inte hade några trosor på mig. Så man kunde lätt se min nyrakade lilla fitta. Min fitta är väldigt trång och tajt då jag tränar med Geisha kulor när jag städar. 
Vi åt en trerätters meny som var helt underbar god. Till maten drack vi gott vin. Ja det är Karl som är vinexpert, så han vet vad som passar. Själv har jag inte så mycket erfarenhet kring vin men desto mer kring sex. 
Karl har en vingård i Frankrike dit vi ibland brukar åka. Underbart att ha olika äldre män som kan utnyttja min kropp och i gengäld får jag underbara upplevelser och får njuta. 
Efter middagen så hade Karl fixat en överraskning till mig. Han satt på mig en ögonbindel och visa mig till ett rum. När han tog av ögonbindeln var det både män och kvinnor i rummet. Alla var helt nakna eller i något sexigt litet klädesplagg. En kvinna kom fram till mig och började kyssa mig och vi la oss på en madrass. De andra tittade på oss och drog fram kukarna så vi fick smaka lite. Rummet blev till en orgie. Det luktade sex…. mmm jag blev så kåt av det❤️