Hotell i Ängelholm

Oj vad härligt, idag fick jag ett sms ifrån en man jag träffat innan men vi är bara kk. Han har bokat hotellrum i Ängelholm och ville att jag skulle göra honom sällskap. Han hade fixat Mojito och annat gott att dricka. Han skrev så här:

Hej darling! Jag vill att du klär dig i något sexigt och håller mig sällskap inatt på ett hotell jag bokat till oss. Jag vill njuta av din kropp och alla dina hål.
Hälsningar från A

Oj nu börjar fjärilarna i magen och jag är förväntansfull. Så härligt att han vill tillbringa natten med mig. Jag som hade trott att det skulle bli en hemmakväll i ensamhet. Börjar packa olika outfits och givetvis sexiga minimala underkläder. Nu ska jag verkligen njuta och visa honom hur härligt kåt jag är. Stoppar givetvis ner lite roliga leksaker. Vad tycker du att jag mer ska packa ner? Skynda dig och ring berätta för mig.
Jag kommer vara inloggad mycket så kanske du vill höra oss knulla?

Lovar skriva mer när jag kan om vad som hände ❤️