Hej alla glada kåtisar!

Måste berättade vad som hände mig häromdagen när jag var ute och körde. Bakom mig såg jag polissirener. Oj, tänkte jag vad är nu detta. Jag checkade att jag hade bälte och vilken hastighet jag låg i men det skulle inte vara någon fara. 

Polisen vinkade in mig till sidan. Jag vevade ner rutan. Då bad polisen om legitimation och reg bevis. Ups! Det hade jag inte i bilen. Då sa han gå ut och ställ dig här vid bilen. När jag väl var ute sa polisen att jag skulle lägga händerna på taket och sära benen. Polisen visiterade mig och jag kände hur han rörde över mina bröst. Jag hade ingen behå och bara en tunn sidenblus så mina bröstvårtor styvnade till. Mm, hoppas han tar mig mellan benen också tänkte jag. 

Polisen tog längs insidan av låren och helt plötsligt hade jag ett finger i min trånga fitta. Åh, stönade jag till. Jasså du gillade det sa polisen. Sen satte han sig ner på huk och tog fram sin batong och fistade mig med den. Åh, vad stor den var. 

Jag stönade jag vill ha din kuk nu. Är den stor. Ja farbrors kuk är stor och styv. Du ska få smaka på den nu❤️

Polisen körde upp kuken i min fitta. Ups så lätt den gled in för jag var superkåt. Jag la mig på motorhuven och han fortsatte knulla mig. 

Sen sprutade han över min fitta och lår. Jag låg där alldeles nöjd❤️