Gynekologen❤️

Idag var jag hos gynekologen. När jag satt där i väntrummet så kom jag på att jag glömt ta ut min tampong för jag hade mens. Hmm hur skulle jag nu göra? Skulle jag hinna på toa innan de ropade upp mitt namn? En sköterska sa högt Louise. Jag gick in och tänkte hoppas jag får en kvinnlig så är det inte så pinsamt.
In kommer en manlig gynekolog i runt 60 års åldern med glasögonen nedhasade på näsan. Jaha hur var det här då? Jo bra svarade jag.

Hur många sexpartners har du haft senaste året? Oj svarade jag. Måste jag räkna ut det? Hmm 50 kanske. Oj så många sa han. Japp jag gillar att knulla med flera samtidigt.

Okej då får vi nog kolla dig för diverse könssjukdomar. Klä av dig o lägg dig i stolen.
Jag gjorde som gynekologen sa men hade glömt bort att jag hade tampongen i mig. Sådär sa jag och låg där med särade ben. Han tittade noga o satte in instrumenten i min trånga fitta.

Hoppsan sa han här hittade jag ett snöre och drog ut tampongen. Oj, sa jag råkade glömma bort. Det gör inget sa han med ett brett leende. Han såg faktiskt nöjd ut och när jag var klar så såg jag att hans kuk hade växt i byxan. Jag började smeka mig framför honom för nu blev jag kåt. Han tittade på mig och drog fram kuken och sa är det denna du vill ha? Mm sa jag i min trånga fitta vill jag.
Han stoppade först in den i min mun och sen vände han på mig över skrivbordet och tog mig bakifrån.

Jag exploderade det var så underbart skönt så kåt jag var. Han sa vi har inte mycket tid på oss så jag får spruta dig nu i fittan. Sprutet rann ut genom fittan och kuken var alldeles röd av mens blod. Han stoppade in två fingrar i fittan och smakade sen på sina fingrar. Mm sa han detta måste vi göra om snart igen ❤️