Godmorgon alla härliga kåta❤️

Måste bara berätta om min kåtaste upplevelse ute i regnet. 

Det började med att jag och Jan var ute och gick.

Vi stannade till på en äng. Där vi började att kyssas och hångla. Ja, det ena ledde till det andra. Vi var så uppe i det och så kåta att vi märkte inte att det började regna. Vi låg nakna där på ängen och regnet öste ner. Våra nakna kroppar frös lite men vi höll oss varma av varandra. Satt upp och red Jan. Han tittade upp på mig med sin kåta blick. Han fick mig att komma skönt med enbart beröring och sin kuk. Hans kuk var gudomlig den passade precis i min trånga fitta. Kuken var vinklad så den träffade g-punkten hela tiden vilket var gudomligt. 

Han sprutade sperman över hela min kropp stående över mig. Åh, så sexigt precis som i en porrfilm. 

Vi bestämde oss för en nästa dejt och då skulle vi tälta och testa wetsex sen skölja av oss i bäcken. 

Åh, jag längtar verkligen efter det❤️

Har du gjort något sånt magiskt? Ring och berätta för mig.