Gangbang på ängen

När midsommarnatten kom så var jag vansinnigt sugen på ett ordentligt knull. Satt och funderade på hur jag skulle lyckas bli nöjd. I trädgården bredvid så satt gubben med sina polare och drack whiskey. Jag gick till dem med ett leende på läpparna. De såg glada ut över att se mig stående där i genomskinlig klänning. Mina små toppiga bröst syntes igenom. Jag satte mig i knäet på gubben jag hade gett en avsugning tidigare på dagen. Han luktade whiskey och jag kände hans andetag mot min kind. Jag ställde mig upp och dansade framför 6 fulla gubbar. Drog iväg dem till en närliggande äng där vi kunde vara ostörda. Min klänning åkte snabbt av och gubbkukarna kom fram. Jag satte mig ner i gräset och under mig så kände jag en go tunga. Tog en gubbkuk i varje hand och började runka. Gubbarna började stöna och berätta hur sexig jag var. En riktig liten slyna som visste hur man förförde gubbar.
Jag småskrattade för självklart hade jag haft en plan. Planen var att få mig själv tillfredsställd och inte sexuellt frustrerad. Satte mig och red en kuk som var grov. Kände att jag fick en kuk i rumpan också. En annan kuk stoppades in i min mun, nu hade jag en kuk i alla mina hål. Jag kände hur jag började komma i fontän. Allt blev blött när jag exploderade. Gubbarna flämtade och stönade. En efter en besteg mig och sprutade i mig på något sätt. Kukarna runkades upp när de blev slaka så de kunde knulla min lilla trånga fitta ännu en gång.
När vi var helt utmattade så låg vi nakna i sommargräset…alla var nöjda inklusive jag? kram Louise