Förväntansfull❤️

Imorgon ska jag på anställningsintervju som allt-i-allo på en mäklarfirma. Vad ska jag ha på mig? Hmm undrar om jag ska ha vit skjorta som är lite genomskinlig så min spetsbehå syns? Svart kjol med stayups? Eller det blir för sexigt?

Tänk om jag visste att det var en manlig chef då hade det varit ett säkert kort. Men tänk om det var en kvinnlig lesbisk/bisexuell chef. Då hade jag säkert fått min fitta slickad där på skrivbordet direkt.

Tar fram min vibrator och fantiserar om hur jag går in med självsäkra steg på mäklarfirman. Alla tittar upp när jag kommer in. Jag känner mig sexig och självsäker. En kvinnlig chef ropar in mig. Kom lilla vän så jag får titta på dig. Sätt dig här på mitt skrivbord. Hon särade mina ben och började smeka min fitta. Hon stoppade in två fingrar ganska häftigt i mig och pullade mig. Helt plötsligt så sprutade min fitta ordentligt. Åh, vad skönt!
Hon satte sig ner mellan mina ben och började slicka i sig mina safter.
Vill du ha jobbet? Så är det ditt säger hon. Mm säger jag. Jag vill ha jobbet❤️