Fisketuren❤️

Nu måste jag berätta om min underbara fisketur i härligt Skåne väder. Min vän Andreas som är 35 år ringde och frågade mig om jag ville hänga med ut på en fisketur till någon mysig sjö. Vi skulle grilla/laga mat över öppen eld. Nyfiken på vad de blir för något gott?

Andreas hämtade upp mig i sin häftiga bil. Fiskeutrustningen låg i baksätet. Vi körde en timme ca och sen stannade vid en underbar lite sjö. Solen sken upp bakom molnen och jag fick ta av mig jackan för det blev varmt. Vi hittade en perfekt plats. Jag kastade ut flötet och satte mig för att vänta.
Andreas tittade på mig och jag började känna mig kåt av solen. Tog av mig på överkroppen och satt bara i bh. Andreas tittade på mig med kåt blick. Jag lade mig bakåt och började smeka mig själv.
Helt plötsligt kände jag hur Andreas drog av mig byxorna och började slicka min våta fitta. Åh så underbart det kittlade till. Han var verkligen bra på det han gjorde. Jag kom i en fontänorgasm och låg där flämtande vid sjön.
Helt plötsligt så kände jag en kuk i min mun jag började suga. Åh så gott jag njöt fullt ut. Jag sa stoppa in den och knulla mig hårt.
Andreas knullade mig där bland granarna. Han lade mig på sidan och sig själv bakom, höllt upp mitt ben. Åh vad underbart att knulla med Andreas igen. Jag hade nästan glömt bort hur bra han passade inuti mig.
Andreas stönade till och sprutade min fitta full.
Vi låg där och tittade upp på himlen. Andreas sa du är underbar Louise ❤️