En riktig fitta

Vi hade partaj på jobbet för att fira att våren är här, att förhoppningsvis sommaren ska komma snart, även om jag personligen tror det när jag ser det.

Vi röstade fram att det skulle vara maskerad. Mitt förstahandsval var ju sexig polistjej, men det kändes lite slitet så jag tänkte på en annan klassiker, slampig sköterska. Men var rädd att ett sånt guldkorn också skulle väljas av andra, så jag satsade på slampig läkare.

Alla kom i mer eller mindre bra dräkter, höjdpunkten var nog kollegan, en kille, som var utklädd till fitta. Nakna ben, bara fötter, det enda han hade gjort var att måla hela huvudet rosa och ta på sin flickväns vagina jacka. Dvs en vinterjacka för damer med kapuschong med pälskant. När kapuschongen är uppdragen över huvudet ser pälsen ut som pubishåret, och huvudet som klittan där i mitten.

Du kommer se annorlunda på tjejerna i den sortens jackor nästa vinter, tro mig.
Puss på påsen pojkar!