En ny stor leksak❤️

Idag var jag tvungen att köpa mig lite nya leksaker. Mannen i sexshopen tittade på mig. Han granskade mig ifrån topp till tå. Det blev vibrerande fjärrstyrd trosa, en stor massage apparat och en g punkts stav. 

Lägger ut bilder här på bloggen så ni får se dem. 

Men just nu sitter jag här hemma i soffan med fjärrstyrda trosan på mig. Den är så skön. Vibrerar rätt mycket så jag blir kåt. 

Tar fram min stora massage apparat och tar utanpå trosorna. Åh nu vibrerar det både i min fitta och utanpå klittan. Åh jag kommer nästan direkt så skönt. 

Återhämtar mig lite och ligger kollar porrfilm. Tar inte lång tid innan jag är superkåt igen. G punktsstaven funkar perfekt på min g punkt. Mm så sexigt nu ska min fitta spruta ordentligt. Ska ge mig själv en fontänorgasm. 

Nu kommer jag. Sprutar otroligt mycket.  Så sexigt att spruta i fontän. Det är som allt öppnar sig och bara vill komma ut.

Vad tycker du jag ska köpa för leksaker nästa gång? Tips önskas ❤️