En dag i kåthetens tecken❤️

Årets varmaste dag. I alla fall i Skåne. 

Mysigt värre skulle det bli. Mina vänner och jag skulle dra ner och sola på stranden. 

Tänk om jag skulle bada i det 16 gradiga vattnet. 

Vi cyklade ner mot stranden i våra korta jeansshorts där man såg halva rumpan hihi. 

Jag gillade att fresta de kåta killarna i sina snygga BMW. 

Framme vid stranden så drog vi av oss och solade toppless. Så härligt skönt det var i solen. Längesen man fick njuta av värme. Längtade verkligen till utlandsäventyren. 

Min kompis hon sa till mig att jag måste titta. Jag satte mig upp och där borta stod en man med enorm kuk och runkade helt öppet. Han tittade på oss och fortsatte runka så han använde nog oss i sin fantasi. 

Vi skrattade och fortsatte sola. 

Rätt som det var så när jag tittade upp var inte min kompis där. Hmm tänkte jag undrar vart hon tog vägen. Jag kände att jag behövde gå på toa. Så jag traskade dit och till min förvåning så såg jag min kompis bli knullad av den stor kukade mannen. Jag låtsades att jag tittade i min mobil och inte såg dem. Men i själva verket så filmade jag alltihop. Så kåt jag blev nu. Stoppade ner en hand innanför bikini trosan. Smekte mig skönt samtidigt som jag såg dem knulla skönt. Han till och med tog min kompis i analen. Hon skrek skönt. 

Jag tänkte nu måste jag få knulla med flera ikväll efter detta. Så jag messade runt till tio olika killar som jag hade i min kontaktlista. 

Hur det gick får ni veta imorgon ❤️