Bilverkstan❤️

Igår var jag och skulle serva min bil på verkstan. Jag klädde mig i höga klackar, kort kjol och genomskinlig blus. Jag älskar att provocera och trigga män. Man ser på dem de blir så kåta i blicken. De vill klä av mig med blicken och bara slänga upp mig någonstans. Ta mig där på motorhuven. Mmm så härligt. 

Jag har stor aptit på sex och tänker på det 24/7. Så när jag körde in bilen där på bilverkstan så kände jag hur fjärilarna i magen började. Innan jag steg ur bilen tog jag lite rött läppstift och kollade mig i backspegeln. 

Så sexig jag kände mig och nu öppnade jag dörren. Mina fina ben till de högklackade röda skorna. Killarna på verkstan tittade på mig med kåta blickar. En man kom fram till mig och frågade mig om bilen. Han frågade om jag ville vänta tills bilen blev klar. Självklart ville jag vänta❤️

Satte mig på stolen en bit bort. Tittade på killarna med kåt blick. Slickade mig lite om läpparna. Sög på några fingrar och tog upp fingrarna under kjolen. Åh va skönt jag kunde inte hålla mig jag stönade till. Killarna tittade på mig och började ta utanpå sina byxor. En av killarna kom fram till mig och knäppte upp byxorna och gav mig kuken. Mums jag började suga. Så gott den smakade. 

Efter ett tag så ställde jag mig upp och drog upp kjolen. Vände rumpan mot killen och böjde mig fram. Knulla mig utbrast jag. Han stoppade in kuken i min trånga fitta. Juckade på några tag och stönade högt. Åh va härligt kåt jag var. Kände hur han pumpade mig med kuken. 

Några män hade nu ställt sig runt om oss och börjat runka. Så härligt att se alla dessa kukar. Jag exploderade gång på gång för nu var jag jäkligt kåt. 

Kuken som var inne i mig sprutade och sen tog nästa man över. Alla på verkstan sprutade mig full. Det rann längs benen när jag ställde mig upp. Åh va sexigt!  Jag slapp betala och gick därifrån med ett leende på läpparna ❤️